opruimen

” Het fijne met Saskia, mijn opruimcoach, is dat ze het met geduld, liefde, intelligentie en humor aanpakt. Ze geeft me de ruimte om allerlei verhalen te vertellen, want aan heel veel dingen zit natuurlijk een geschiedenis vast. Ik ben haar eeuwig dankbaar. Ik kan mijn kinderen later toch niet opschepen met dat opruimwerk. Wij van onze generatie hebben sowieso veel te veel spullen.” Emmy Verhey in Trouw  november 2019

‘Haar manier van opruimen geeft ruimte in kasten én in mijn hoofd. Bovendien konden er nog veel bruikbare spullen meteen met haar mee naar De Geefwinkel.  Sas, hartstikke bedankt voor je ‘opgeruimde blik’ op mijn huis en mijn leven.” Marjan Heikens Gorinchem, januari 2020

opruimen

Staat het huis vol, puilen de kasten uit? Weet je niet meer waar spullen liggen, of komt wat je dierbaar is niet meer tot zijn recht?

Alleen lukt het niet meer om orde in de ontstane chaos te brengen……daar kom ik om de hoek kijken.

Samen kunnen we de gewenste orde en rust in jouw leven terug brengen door gezamenlijk op te ruimen.  Belangrijk om hier al te vermelden dat er niets weggegooid hoeft te worden als je dat niet wilt. Soms is een andere indeling al voldoende om een opgeruimd gevoel te hebben.

Hoe gaat het in zijn werk?

Na telefonisch en/of email contact, via de button hieronder, maken we een afspraak waarbij ik je thuis bezoek. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

In dit eerste gesprek inventariseren we wat jouw wensen en behoeften zijn. Tevens bespreken we de te maken kosten en spreken één (of meerdere) opruim-datum (data) af.

Service:

  • opruimen van zolder tot en met de kelder en alles daartussen
  • een persoonlijk, op maat toegesneden plan van aanpak
  • meenemen van spullen die weg mogen naar afvalstation/kringloop/geefwinkel
  • maken van een zogeheten ‘Tastbare Herinnering’©.

in de anderhalvemeter-economie is buiten werken geen probleem

ik kan je ook komen helpen met tuin-opruimwerkzaamheden 

TARIEVEN PER UUR

€29,95 incl 21% BTW

plus eventuele reiskosten

Close Menu
nl_NL_formal